[Kuva: Valvontaohjelmisto]

Graafinen käyttöliittymä

Graafisella käyttöliittymällä voit hallita useita eri kohteita. Kohteen hälytykset näytetään sijaintitiedon perusteella yksilöllisellä hälytyskartalla, josta ne tallentuvat päivittäiseen tapahtumalokiin. Paristo- ja vikailmoitukset lähetetään automaattisesti pääkäyttäjille. Etävalvontaohjelmistolla kohteen muutokset, huolto ja ylläpito on mahdollista kaikkialta.

 

 

[Kuva: RFID-tuotteet]

RFID-tuotteet

RFID-tuotteiden ja ohjelmiston avulla teemme asiakkaillemme turvallisemman arjen. Kohteen tapahtumia ja hälytyksiä voidaan seurata valvontaohjelmiston avulla reaaliajassa.

 

 

[Kuva: RFID-hälytysranneke]

RFID-hälytysranneke

Hälytysrannekkeet ja muut mukana kulkevat painikkeet ovat apunasi henkilöturva ja avunpyyntö tapauksissa sekä valvovat huonomuistisia henkilöitä. Rannekkeen avulla henkilö voidaan paikantaa rakennuksessa.

 

 

[Kuva: RFID-kulkukortti]

RFID-kulkukortti

Kulkukortti on henkilökortti, jonka painike toimii apunasi henkilöturva ja avunpyyntö tapauksissa. Kortin avulla voidaan lisäksi avata ovia ja henkilö voidaan paikantaa rakennuksessa.

 

 

[Kuva: Käytävänäyttö]

Käytävänäyttö

Käytävänäytöt ohjelmoidaan kohteen mukaan. Näytöt voivat näyttää hälytykset monivärisinä ja hälytystekstien muuttaminen on erittäin helppoa.

 

 

[Kuva: Asukaspääte]

Asukaspääte

Asukaspäätteessä on kaksisuuntainen puheyhteys, lisäapu-, hätä-, läsnä- ja kutsupainikkeet sekä tyynykaiutinliitäntä. Lisäksi päätteeseen on mahdollista liittää seuraavat ominaisuudet: Asukasvalvonta, jonka avulla tiedetään jos asukas ei ole palannut sänkyynsä haluttuna aikana, aktiviteetin seuranta, viihdekanavien kuuntelu, yö/lukuvalojen ohjaukset ja langaton hälytyspainike. Päivystys painikkeen avulla saadaan halutut hälytykset asukaspäätteeseen tekstillä ja puheyhteydellä.

 

 

[Kuva: Turvapuhelin]

Turvapuhelin

Turvapuhelimella saat nopeasti apua hätätapauksessa. Hälytysrannekkeen ja muiden langattomien tuotteiden avulla toiminnallisuus voidaan laajentaa koko kohteen alueelle.

 

 

[Kuva: IP-turvapuhelin]

IP-turvapuhelin

IP-turvapuhelinta voidaan käyttää myös ilman puhelinkeskusta. Hälytysrannekkeen ja muiden langattomien tuotteiden avulla toiminnallisuus voidaan laajentaa koko kohteen alueelle. Soveltuu erinomaisesti myös kotikäyttöön.

 

 

[Kuva: Puhelin]

Puhelin

Puhelinkeskukseen voidaan liittää turvapuhelimia, langallisia tai langattomia sekä IP-puhelimia, joilla voidaan esimerkiksi hajauttaa saman keskuksen puhelimet etätyöpisteiksi.

 

 

[Kuva: Valo-opaste]

Valo-opaste

Valo-opasteissa, hätäkutsu, lisäapukutsu, kutsu ja läsnäpainikkeissa on merkkivalot. Valot toimivat LED-tekniikalla, jonka ansiosta niiden elinikä on pitkä.

 

 

[Kuva: Langalliset hälytyspainikkeet]

Langalliset hälytyspainikkeet

Langallisia hälytyspainikkeita ovat mm. läsnä, kuittaus, kutsu, lisäapukutsu, hätäkutsu ja henkilöturvahälytys sekä vetonarupainike ja RCA liittimellä oleva painike. Opasteet ovat led valo-opasteita joihin tilatieto voidaan koodata eri väreillä ja vilkkutoiminnoilla.

 

 

[Kuva: GPS-tuotteet]

GPS-tuotteet

GPS-tuotteiden ja ohjelmiston avulla teemme asiakkaillemme turvallisemman arjen sisä- ja ulkotiloissa. Kohteen tapahtumia ja hälytyksiä voidaan seurata valvontaohjelmiston avulla reaaliajassa.

 

 

[Kuva: GPS-paikannin]

GPS-paikannin

Paikantimessa on kaksisuuntainen puheyhteys ja se on täysin vesitiivis. Liikesensorin ja tallennettavan turva-alueen avulla voidaan henkilöiden tai esineiden liikkumista seurata. Paikannin on kannettava hälytin vanhuksille ja lapsille. Se tehostaa kenttähenkilöstön turvallisuutta. Sillä voidaan valvoa ja seurata kaluston liikkeitä.

 

 

[Kuva: GPS-kello]

GPS-kello

Kellossa on kaksisuuntainen puheyhteys, siinä on avunpyyntöpainike ja se voidaan paikantaa. Kello on tarkoitettu aktiiviselle luonnossa liikkujalle.

 

 

[Kuva: Puhelinkeskus]

Puhelinkeskus

Puhelinkeskus käy suurempiin kohteisiin ja siihen voidaan liittää langallisia ja langattomia hoiva- ja turvatuotteita. Kohteen tapahtumia ja hälytyksiä voidaan seurata valvontaohjelmiston avulla.

 

 

[Kuva: Turvajärjestelmä]

Turvajärjestelmä

Turvajärjestelmä sopii sellaisenaan pienempiin kohteisiin ja siihen voidaan liittää langallisia ja langattomia hoiva- ja turvatuotteita. Kohteen hälytykset voidaan ohjata vartiointiliikkeeseen. Turvajärjestelmän keskusyksiköt voidaan liittää myös osaksi suurempaa kohdetta.

 

 

[Kuva: Automaattinen asukasvalvonta]

Automaattinen asukasvalvonta

Automaattinen asukasvalvonta koostuu tilavahdeista joilla voidaan esimerkiksi valvoa yöllä liikkumista. Liiketunnistimilla toteutettuihin tilavahteihin voidaan asettaa aika, jonka puitteissa henkilö voi liikkua vapaasti valvotulla alueella. Henkilökohtaisen ajan tai alueen ylitys aiheuttaa hälytyksen. Tilavahteja voi yhdessä tilassa olla useita. Kaikkien tilavahtien tunnistimien liikkeistä saadaan henkilön päivittäinen aktiivisuus jonka alittumisesta tai ylittymisestä voidan lähettää automaattinen hälytys. Henkilön aktiivisuutta ja hälytyksiä voidaan analysoida järjestelmään tallennetuista tiedoista. Tietojen perusteella voidaan tarkemmin määritellä yksilöllinen hoidon tarve.

 

 

[Kuva: Hälytysmatto]

Hälytysmatto

Perinteisillä sänky- ja lattiahälyttimillä valvot liikuntarajoitteisia henkilöitä ja minimoit loukkaantumisriskit. Näillä tuotteilla voidaan esimerkiksi estää asunnosta poistuminen.

 

 

[Kuva: Hälytyskosketin]

Hälytyskosketin

Langallisilla tai langattomilla hälytyskoskettimilla voidaan valvoa ovia, ikkunoita, märkätiloja ja sähkölaitteita. Lisäksi näillä voidaan toteuttaa kiinteitä hälytyspainikkeita esim. suihkutiloihin.

 

 

[Kuva: Hipaisupainike]

Hipaisupainike

Piezo-tekniikalla voidaan toteuttaa pitkäikäisiä, täysin vesitiiviitä erityisesti märkätiloihin sopivia ja erittäin pientä voimaa vaativia painikkeita. Hipaisupainikkeet soveltuvat loistavasti esimerkiksi heikkokuntoisille vanhuksille.

 

 

[Kuva: Savuhälytin]

Savuhälytin

Savu- ja häkähälyttimillä suojaat kohteet, joissa on tulipalon vaara. Avun paikalle saaminen nopeasti parantaa liikuntarajoitteisten selviytymistä vaaratilanteista.

 

 

[Kuva: Infrapunahälytin]

Infrapunahälytin

Infrapunahälyttimiä voidaan käyttää henkilön valvontaan tai suojaamaan kohde varkauksilta. Valikoimasta löytyy myös sopiva hälytin koteihin, joissa on kotieläimiä.

 

 

[Kuva: Kauko-ohjain]

Kauko-ohjain

Kauko-ohjain toimii kohteesi avaimena tai henkilökohtaisena turvapainikkeena. Ohjaimen avulla on helppo aktivoida ennalta ohjelmoituja toimintoja esimerkiksi valojen sytyttäminen ja sammuttaminen.

 

 

[Kuva: Valvontakamera]

Valvontakamera

Valvontakameroilla saat puheyhteyden lisäksi näköyhteyden valvottavaan kohteeseen. Ohjelmiston avulla voidaan myöhemmin todeta tapahtumien kulku.